plnky, krémy, náplne

Plnky:

- šľahané nad parou /vaječné/ - základná vychladená zmes sa vyšlahá s maslom /tradičné maslo, nikdy nie margarín !!! /..

táto zmes sa následne môže dochutiť čokoládou, rôznymi dochucovacími pastami

/vanilkový, karamelový, čokoládový, pistáciový, kokosový,.../

- parížska šľahačka

- tvarohové - len s polovičnou dávkou masla.. je ľahký, svieži, vhodný s ovocím

- šlahačkové - vyšlahaná šlahačka sa zmieša s práškovou zmesou rôznych príchutí /neutral, jahoda, tiramisu, oriešok, cappuccino../..

rovnako ako pri korpusoch, aj pri plnkách a krémoch prihliadam na konkrétne požiadavky a potreby zákazníka, aj čo sa zmeny surovín týka

/maslo - nahradené rastlinným maslom, 33%ná šlahačka nahradená rastlinnou šlahačkou/

 

Prosím Vás upozornite ma na všetko, v súvislosti s tortičkou, čo by Vám neskôr mohlo spôsobiť zdravotné problémy /alergia na jadroviny ako orechy, čokoládu../